La Dalla organitza una taula rodona contra l’homofòbia i debat la situació dels col·lectius LGTBI

Uns mesos després de l’aprovació de la llei del Parlament de Catalunya per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, La Dalla feminista, ha celebrat una taula rodona per debatre i conèixer la situació d’aquests col·lectius i també en contra de l’homofòbia.

La Dalla feminista ha celebrat aquest dissabte a la tarda una taula rodona contra l’homofòbia al local de la CNT a la plaça del Cine Colón d’Olot. Una trentena de persones van poder aprendre més sobre els col·lectius LGBTI, actualment protegits contra la discriminació a Catalunya amb una llei. Però aquests col·lectius segueixen discriminats a altres llocs del món. La justícia europea, per exemple, va avalar que els homosexuals no puguin donar sang i siguin catalogats com a col·lectiu de risc.

“Quan penjàvem cartells per aquest acte, un home se’ns va acostar, ens va increpar i ens va arrencar el cartell”, ha explicat Laura Canalias, membre de La Dalla, a OLOT TELEVISIÓ, “cosa que creiem que ens legitima per dir que és necessari que les entitats hi estiguem a sobre per acabar amb aquestes discriminacions.” Canalias també ha afegit que “volem denunciar les discriminacions per orientació sexual i que aquesta lluita ha de ser una lluita de tota la societat.”

 

Notícies relacionades:
La Dalla fa manifest el Dia de la Dona Treballadora a Olot amb la Companyia Pic Pic
L’Ajuntament atribueix l’incompliment de la Moció contra l’Homofòbia, la Lesbianofòbia i la Transfòvia en dues ocasions a l’oblit
El ple de l’Ajuntament d’Olot declara la ciutat respectuosa amb l’orientació sexual dels seus habitants

x