La Unió Esportiva Olot tanca la temporada plantant cara al Reus però acaba perdent amb un gol encaixat en el segon temps (1-0)

L’equip de Rodri tanca la seva segona temporada a la divisió de bronze del futbol estatal amb la permanència al sac i essent jutge per al play-off d’ascens. El Reus, rival avui dels garrotxins, ha assolit l’objectiu de la promoció gràcies a la derrota del Lleida Esportiu al camp del Cornellà. 

Jornada plàcida per a un Olot que visitava Reus sense jugar-s’hi res. El seu rival, en canvi, buscava guanyar i esperar per classificar-se per al play-of d’ascens a la Liga Adelante, l’objectiu principal dels de Nacho González aquesta temporada.

L’onze olotí presentava moltes variants, amb Gianni Cassaro debutant sota pals com a principal novetat. Els de Rodri han pogut fins i tot avançar-se en el primer temps mitjançant Trujillo, però el Reus, que s’hi jugava la vida, no ha donat treva i a pilota aturada ha creat molt perill.

A la represa, però, el matx s’ha anat decantant a favor dels locals, que l’han tingut a les botes de Sellarès i finalment han aconseguit perforar la porta visitant amb un xut de Vitor des de la frontal. Robert Simón ha tingut ocasions clares per empatar i s’ha vist un Olot seriós, amb ganes de competir i plantant cara al seu rival, però el porter Edgar Badia ha estat encertat i els reusencs també han tingut les seves ocasions davant d’un bon Gianni.

Al final, victòria per al qui més la necessitava, el Reus, igual que a Cornellà. L’equip de Jordi Roger ha marcat un gol in-extremis i s’ha quedat a la Segona B a costa d’un Lleida Esportiu que ha perdut la opció de jugar el play-off. Una darrera jornada de transistors i entretinguda que ha deixat a Nàstic, Huracán, Reus i Hércules en play-off, Eldenc en promoció de descens i Mallorca B, Saragossa B, Sant Andreu i Eldenc a la Tercera Divisió.

 

Notícies relacionades:
La UE Olot tanca la temporada a Reus aquest diumenge amb la permanència a la butxaca i sense res en joc
La Unió Esportiva Olot empata davant del filial del Villarreal i segella definitivament la permanència a la Segona Divisió B (1-1)