Més de 500 nens i 1.600 espectadors fan realitat la desena edició de ‘Cantània’ a la plaça de braus

Cantània ha celebrat la seva desena edició a Olot. Aquest projecte, que consisteix en utilitzar la música com una eina educativa i pedagògica durant el curs, ha culminat aquest diumenge al vespre quan nens i nenes de tota la comarca han presentat al públic la cantata ‘Al bell mig de la terra’.

Molts nervis i ganes de sortir a l’escenari era el que es respirava a la Sala El torín a la prèvia de Cantània entre els més de 500 nens que hi participaven. Tots tenien ganes de cantar i gaudir d’una experiència única després de molts assajos i feina. Però l’optimisme també regnava entre els participants: no els feia cap por posar-se davant de més d’un miler de persones.

I tot i la calor, ha sortit tot bé. El repte d’ajuntar més de 500 criatures en un escenari que només es fa servir en les grans ocasions, com la plaça de toros, era important, però amb un director avesat a aquest tipus d’esdeveniments, la cosa seria més fàcil.

Aquesta cantata serà cantada per uns 40.000 nens a tot Catalunya, ja que es tracta d’un projecte que es mou per tot el país. En el seu desè pas per la capital de la Garrotxa ja està totalment consolidat i s’espera que els infants de les diverses escoles de la comarca en puguin seguir sent els protagonistes per molt temps.

 

Notícies relacionades:
Més de mig miler de cantaires garrotxins interpreten ‘Rambla Llibertat’ al ‘Cantània 2014′