Els processats per l’assassinat de Manpreet Kaur assenyalen un company de feina de la víctima com a autor del crim

El judici per l’assassinat de Manpreet Kaur a Olot continua avui amb les declaracions de vint nous testimonis. Divendres van declarar els germans acusats del crim. Els processats van negar que cometessin l’assassinat i van acusar un company de feina de la víctima com a autor del crim. Asseguren que quan van tornar de la feina es van trobar la dona morta i el pis remogut.

Durant la vista, davant d’un jutjat popular, el fiscal ha insistit en un possible cas de zel, i a la voluntat de la dóna de divorciar-se, que hauria portat als dos homes a assassinar-la, seguint tradicions pròpies de la Índia. Amb tot, el marit de la víctima ha insistit en la seva declaració que ell se la va trobar morta quan va arribar a casa, i ho atribueix a un assalt per robatori.

 

Notícies relacionades:
Els dos acusats del jucidi per l’assassinat de Manpreet Kaur mantenen la seva declaració d’innocència
Els nou membres del jurat popular i dos reserves han participat en la reconstrucció de l’assassinat de Manpreet Kaur aquest dijous a la tarda a Olot

Deixa un comentari