ERC d’Olot vol crear un centre d’impuls i suport a la iniciativa empresarial i un consell de Sostenibilitat

Esquerra d’Olot vol evitar la fugida de talents. És per això que proposa la utilització de l’antic Parc de Bombers per ampliar els serveis que ja es donen al Mas les Mates. A més de la formació per a la inserció laboral, ERC proposa habilitar la logística necessària perquè els joves emprenedors comencin el seu negoci des d’aquestes instal·lacions.

En matèria de Medi Ambient, Esquerra proposa la creació d’un consell de Sostenibilitat. “Seria participat per tècnics i altres agents socials i desplegaria els vui punts de sostenibilitat del nostre programa”, ha assegurat la número 2 de la candidatura, Anna Barnadas.

 

Notícies relacionades:
Esquerra es compromet amb la solidaritat i les ajudes socials per a la propera legislatura
ERC d’Olot proposa crear un centre cívic per a entitats en l’antic Hospital Sant Jaume
ERC a Olot promet ajudes a emprenedors comerciants i lloguers tous al centre

x