Francesc Oliveras (CIU) es presenta a la reelecció per Sant Aniol de Finestres i Xavier Cusell tornarà a encapçalar la llista d’ISAF-AM

Oliveras ha estat l’alcalde en la darrera legislatura i CIU té en l’actualitat quatre regidors a l’Ajuntament. Cusell, d’Independents per Sant Aniol, també té representació al consistori amb tres regidors. 

Sant Aniol de Finestres és un dels pobles més allunyats de la capital de la comarca, Olot. Una població rural, amb una gran riquesa cromàtica i envoltada de natura. Amb el riu Llémena com a emblema, Sant Aniol compta amb unes esglésies i un castell d’origen romànic que atrauen a un turisme rural i de muntanya. L’Ajuntament del municipi està situat a Sant Esteve de Llémena i des de fa vuit legislatures està governat per Convergència i Unió. Francesc Oliveras, alcalde ja en aquesta darrera legislatura, es presenta a la reelecció en les properes municipals.

A Sant Aniol hi ha una altra llista presentada, d’Independents per Sant Aniol – Acord Municipal. De fet, aquesta formació ja té representació al consistori amb tres regidors. Xavier Cusell torna a encapçalar la llista de l’oposició amb l’intenció de poder guanyar en aquesta ocasió les municipals.

Sant Aniol de Finestres té en l’actualitat 350 habitants, i el poble decidirà en els properes comicis si segueix amb CIU i amb Francesc Oliveras com a alcalde o canvien amb Xavier Cusell d’Independents per Sant Aniol