Oberta la licitació per 1,4 milions d’euros de les obres de rehabilitació i millora del pont de la C-66 a Besalú

Territori i Sostenibilitat ha licitat les obres de millora del pont de la C-66 de Besalú. Les obres, que estan pressupostades amb 1,4 milions d’euros, reforçaran els ciments i rehabilitaran els arcs del viaducte entre altres treballs.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert la licitació de les obres de rehabilitació i millora del pont de la travessera de la C-66 a Besalú. Les obres inclouen treballs en l’estructura d’aquest viaducte de 210 metres amb la rehabilitació dels arcs i el reforçament dels ciments. També es col·locarà un nou tauler que deixarà una calçada de 6 metres i mig per als vehicles. En comptes que mantenir les dues voreres que hi ha actualment, les obres contemplen una única vorera en el costat esquerra del pont d’1,5 metres. També es canviaran les barreres de seguretat adequant-les perquè s’integrin en l’entorn. Els treballs estan pressupostats amb 1 milió 400 mil euros i es preveu que s’iniciïn a l’estiu.

 

Notícies relacionades:
La Generalitat començarà a l’estiu les millores del tram de la C-66 entre Besalú i Cornellà del Terri

Deixa un comentari