Sales de Llierca decidirà a través de llistes obertes si segueix amb Miquel Palomeras com a alcalde el proper 24 de maig

Palomeras, d’Agrupats per Treballar-PSC, repeteix com a cap de llista, i l’electorat tindrà també la opció d’escollir Francesc Xavier Carreras (CIU), que és l’únic integrant de l’altra llista, tot i que OLOT TELEVISIÓ s’ha intentat posar en contacte amb ell i no l’ha pogut localitzar. 


Sales de Llierca és un municipi petit que no arriba als 150 habitants. Com en altres poblacions de la comarca, els electors decidiran a través de llistes obertes. Hi ha dos possibilitats sobre la taula a l’hora de decidir pel projecte de la següent legislatura. Miquel Palomeras, d’Agrupats per Treballar, una candidatura amb el suport del PSC, és l’alcalde de Sales des del 1999 i encapçala un cop més una llista de cinc persones per iniciar la seva cinquena legislatura al capdavant del consistori.

En un municipi caracteritzat per la natura que l’envolta i pels camins i senders que el rodegen, els cinc regidors que hi ha en l’actualitat són de l’equip de Palomeras. En aquests propers comicis es presenta una altra possible llista de Convergència i Unió. Francesc Xavier Carreras n’és l’únic integrant.

OLOT TELEVISIÓ s’ha intentat posar en contacte amb el candidat a però no ha pogut localitzar-lo. Sales de Llierca doncs, decidirà amb llistes obertes el seu proper alcalde aquest proper 24 de maig.