CiU d’Olot promet seguir augmentant un 30% més els pisos de lloguer social que gestiona l’Oficina d’Habitatge

Aquest matí CiU d’Olot ha anat fins a la seu del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa per parlar de benestar social i habitatge. Anuncien que han aconseguit augmentar els pisos de lloguer social en gairebé un 30% en la darrera legislatura i es comprometen a augmentar-los.

Un total de160 pisos de lloguer social amb preus que varien entre els 0 i els 300 euros és el que gestiona acutalment l’Oficina d’Habitatge d’Olot. Una xifra que segons CiU s’ha augmentat els pisos en gairebé un 30% en els darrers 4 anys, és a dir, actualment hi ha 49 pisos més i prometen seguir augmentant-los.  “Ens comprometem en els propers 4 anys augmentar-los en una proporció similar per arribar als 220 pisos” diu el candidat Josep Maria Corominas, que explica que per aconseguir-ho negociaran amb els bancs i les entitats, ajuntant-se amb la Generalitat en la política de multes, seguiran intentant que els particulars cedeixin pisos perquè l’Ajuntament els gestioni i s’afegiran a les mesures que la Generalitat posa en marxa com ara el dret de ‘tanteig’ segons el que l’Ajuntament té dret a quedar-se, pel mateix preu, els pisos que es volen transmetre entre una entitat bancària i un fons voltor.

Des de CiU s’indica que la bona feina feta entre el consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’Oficina d’Habitatge d’Olot ha fet possible que ningú s’hagi quedat al carrer per manca de sostre.

 

Notícies relacionades:
CiU d’Olot vol iniciar el projecte del Firal durant els primers mesos del mandat a través d’una consulta
CiU d’Olot es compromet a crear 2.000 llocs de feina a la Garrotxa si segueix governant
CiU es compromet a treballar pel projecte d’ampliació de l’Escola de Belles Arts d’Olot

x