ERC d’Olot es presenta a l’acte central de campanya com la garantia de treballar per la independència des de l’Ajuntament d’Olot

En l’acte central d’Esquerra a Olot, el diputat Joan Tardà ha col·locat el partit com a garantia perquè l’Ajuntament d’Olot es posi al servei del Parlament de Catalunya si el 27 de setembre guanyen els partits sobiranistes. El candidat per Olot, Pere Gómez, ha recordat la discussió que Tardà va mantenir fa uns dies amb el ministre Wert, quan va comparar la situación del castellà a Catalunya amb el franquisme, i ha presentat la seva formació com l’autèntica garantia per treballar per la independència des de l’Ajuntament.

Notícies relacionades:
ERC d’Olot vol crear un centre d’impuls i suport a la iniciativa empresarial i un consell de Sostenibilitat
Esquerra es compromet amb la solidaritat i les ajudes socials per a la propera legislatura
ERC d’Olot proposa crear un centre cívic per a entitats en l’antic Hospital Sant Jaume