Joan Casas (CIU) i Artur Colomer (UpSF-ERC), alcaldables per Sant Feliu de Pallerols en les properes eleccions

Sant Feliu de Pallerols podrà escollir el 24 de maig si segueix amb l’actual alcalde o canvia. Joan Casas es presenta a la reelección per al municipio de la Vall d’Hostoles i l’altra llista és la d’Units per Sant Feliu, amb el suport d’Esquerra Republicana i amb Artur Colomer com a cap de llista.

A Sant Feliu de Pallerols hi ha en aquests moments tres grups polítics amb representació al consistori. Convergència i Unió governa amb majoria absoluta, amb 5 dels 9 regidors dels quals es confecciona el ple. D’aquests tres, dos partits són els que es presenten novament en aquestes properes eleccions.

Joan Casas, alcalde de Sant Feliu des de l’any 1999, es presenta a la reelecció amb la voluntat d’encetar la seva cinquena legislatura. Casas, de Convergència i Unió, vol continuar amb el seu projecte al capdavant del consistori.

L’alternativa és Units per Sant Feliu, una formació amb el suport d’Esquerra Republicana amb Artur Colomer com a cap de llista. L’equip d’Units per Sant Feliu compta amb persones amb experiència en els plens del municipi i també amb cares noves, i Colomer vol canviar totalment la filosofia de l’Ajuntament amb un nou projecte.

Els darrers comicis van ser igualats a Sant Feliu de Pallerols però finalment CIU es va endur la majoria absoluta d’entre tres candidatures. Aquest mes de maig els 1.400 habitants del poble de la Vall d’Hostoles decidiran si seguir amb Joan Casas com a alcalde o canviar amb Artur Colomer.

x