La 5a edició de la Ruta de les Tapes començarà el 29 de maig amb el Tapòdrom i La Tapa Kid, una de les novetats d’enguany

La 5a edició de la Ruta de les Tapes es farà a Olot del 29 de maig fins el 28 de juny. Durant tot el mes es duran a terme diverses activitats relacionades amb les tapes. Enguany hi participen 22 establiments adherits a l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa.

Un any més l’Associació d’Hostelatge de la Garrotxa presenta la Ruta de les Tapes sota el lema ‘Menja’t Olot d’una mossegada’. El Tapòdrom del divendres 29 de maig a la Sala Torín donarà inici a la ruta. La idea és la primera tapa al Tapòdrom, menjar-ne una o dues i després començar la ruta de tapes” explica Neus Giménez, Tècnica Assoc. Hostalatge Garrotxa.

Una de les novetats d’aquesta 5a edició es durà a terme en el Tapòdrom. Serà La Tapa Kid pensada per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Es tracta d’un taller de tapes a càrrec de David Colom. “Una mica la idea és obrir-ho al públic familiar” diu Giménez.

Un cop donat el tret de sortida, durant un mes, fins el 28 de juny, es podrà gaudir de les tapes en els 22 establiments participants seguint el format, les activitats i promocions dels anys anteriors. “El preu l’hem mangintug durant aquests 5 anys, quinto i tapa per 2’5euros” diu Jordi Fajula, Assoc. Hostalatge Garrotxa que afegeix que es faran diverses activitats, com el Tapa Nit, pensat per poder fer copes després de la ruta de tapes.

També es repetiran el concurs d’Instagram que enguany es farà sota l’etiqueta #NyamOlot. El passaport de les tapes, com sempre, es podrà anar segellant en els establiments, per participar al concurs d’una estada per a dues persones a l’Hostal El Forn de Beget. Finalment i com a novetat d’enguany, el dia 13 de Juny es regalarà una tapa a totes aquelles persones que comprin a un establiment de l’Associació de Comerciants d’Olot coincidint amb el Shoping Night.

 

Notícies relacionades:
Gran èxit de la Ruta de Tapes amb més de 12 mil tastets servits

x