Una veïna de Barberà del Vallès denuncia que PxC l’ha posat a la llista d’Olot sense demanar permís

La número 19 de la llista de Plataforma per Catalunya a Olot, Georgina Pahul Veguillas, ha denunciat al jutjat de Sabadell que el partit per incloure-la a la llista d’Olot sense permís previ. Aquesta noia, que és veïna de Barberà del Vallès, ho ha explicat aquest matí al programa ‘El món‘ de Rac1. En una entrevista concedida a Les Notícies d’OLOT TELEVISIÓ, Georgina Pahul  ha corroborat els fets explicant que va assabentar-se que es trobava a la llista “gràcies a un familiar que va veure el seu nom escrit al diari Nació Digital“. Assegura que no existeix cap altre persona amb el seu nom i cognom i de seguida es va posar en contacte amb un advocat per formalitzar la denúncia pertinent. Pahul ha dit sentir-se “molt dolguda per aquest fet” i espera que la justícia faci el seu curs. OLOT TELEVISIÓ també s’ha posat en contacte amb el candidat de PxC a Olot, Ignasi Mulleras, qui ha assegurat que “aquesta noia la va enviar el partit per assolir la paritat a la llista” alhora que ha reconegut que “ni la conec, ni l’he vist mai, ni sé qui és”. Ignasi Mulleras també desconeix si aquesta noia “és del partit o hi milita”.