El Consell Comarcal i l’Ajuntament d’Olot publiquen l’Activa l’Estiu, una guia d’activitats per a nens i joves

L’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal han publicat, per desè any consecutiu, l’Activa l’Estiu, la guia que recull les diferents propostes programades per aquest estiu a la comarca. Organitzades pels Ajuntaments, el Consell, les entitats i la iniciativa privada, s’adrecen als nois i les noies de la comarca d’edats compreses entre els 0 i 18 anys.

Des de fa 10 anys, Ajuntament d’Olot i Consell Comarcal editen conjuntament l’Activa l’Estiu. La publicació és el resultat d’un treball que, aquest últim any, s’ha intensificat amb la creació d’una direcció única en temes d’Educació i Joventut que ha permès unificar criteris i fer un treball més conjunt i fer possible altres projectes i noves possibilitats. Un any més, l’Activa l’Estiu recull tota mena d’activitats perquè els més petits i també els joves puguin aprofitar les vacances d’estiu a la comarca. “S’ha fet una aposta molt decidida per fer incís en el tema educatiu” assegura Pep Compte, director Educació i Joventut de l’Ajuntament  Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa, que afegeix que les activitats lúdiques de l’estiu també són un bon moment per apendre i adquirir valors.

L’àmplia majoria d’activitats aconsegueixen cada any un bon nombre de participants. A nivell comarcal, els casals d’estiu i les brigades tenen bona acollida. Aquest any i per quarta vegada consecutiva, el Consell Comarcal torna a fer-se càrrec de la gestió dels casals de diferents municipis i d’una nova edició de les brigades de voluntaris. Per segon any consecutiu, Olot també s’ha sumat al projecte de brigades de voluntaris. És una de les activitats que s’inclou dins l’àmplia oferta d’activitats d’Olot, l’Estiu Riu, que també compta amb activitats esportives i aquàtiques.

Les inscripcions a les activitats organitzades per l’Ajuntament d’Olot amb l’Estiu Riu s’han de fer a través d’internet, accedint al web estiuriu.olot.cat o bé a www.olot.cat. Tot i això, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, situada a la planta baixa del consistori olotí, hi haurà un equip de persones que facilitaran aquest tràmit en horari de dilluns a dijous de 8 a 18h i els divendres de 8 a 14h. El període per fer les inscripcions s’ha obert aquest dimarts 19 de maig i finalitzarà al divendres 29 d’aquest mateix mes.

En el cas dels casals coorganitzats entre el Consell Comarcal i Santa Pau, Sant Feliu de Pallerols, Sant Jaume de Llierca i Castellfollit de la Roca totes les inscripcions es faran també a través d’internet a www.garrotxajove.cat o bé a les webs dels ajuntaments. A les oficines del Servei de Joventut del Consell Comarcal i a cada ajuntament també es facilitarà la inscripció a totes les persones que ho sol·licitin. Per apuntar-s’hi, hi ha temps fins al 29 de maig. Per la resta d’activitats, cal consultar el termini d’inscripció que ha fixat l’entitat organitzadora. L’Activa l’Estiu es pot consultar a www.garrotxajove.cat.

 

Notícies relacionades:
El Consell Comarcal de la Garrotxa organitza la primera Jornada Europea de joventut
200 joves garrotxins participen a la segona sortida del programa Estaciona’t organitzat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal
La ciutat d’Olot se suma amb èxit a les brigades joves d’estiu, impulsades pel Consell Comarcal i els Ajuntaments de la comarca

x