El PSC d’Olot vol potenciar el comerç amb la reobertura de locals tancats del nucli antic

El PSC pensa el comerç de centre d’Olot com un gran centre comercial a l’aire lliure, i ha anunciat les propostes que té previstes en aquest àmbit.

Per aconseguir les sinèrgies necessàries per potenciar el comerç d’Olot, el PSC proposa afavorir la reobertura de comerços tancats, més que en obrir grans superfícies comercials, tal com ha explicat Josep Guix, cap de llista per Olot.
El PSC vol buscar nous negocis i artesans perquè s’instal•lin al nucli antic. Donaran ajudes pels arranjaments de locals tancats i es bonificarà fins a un 90% la instal•lació de nous negocis en el nucli antic i en locals tancats.
El PSC vol crear una finestreta única a l’Ajuntament especialitzada en activitats econòmiques que escurci les tramitacions necessàries i faciliti solucions als emprenedors i establir la figura d’un Regidor que tutoritzi i faci el seguiment dels tràmits administratius per facilitar la obertura de nous comerços. Volen potenciar el nou espai de la Plaça Mercat, el Mercat del Rengle, el Mercat del dilluns i el comerç de barri, i seguir treballant conjuntament amb l’Associació de Comerciants d’Olot. Volen arranjar els carrers que connecten amb l’eix comercial i millorar la seguretat i la neteja.

 

Notícies relacionades:
El PSC d’Olot proposa engrandir la rotonda de la Rodona per millorar la distribució del trànsit
Joaquim Nadal dóna suport a la candidatura del PSC a Olot encapçalada per Josep Guix a l’acte central de campanya
El PSC d’Olot diu que rehabilitarà l’antic Parc de Bombers per establir-hi un escorxador de baixa capacitat si guanya les eleccions

Deixa un comentari