ERC fonamenta les seves propostes en l’àmbit de la salut a incidir en els hàbits de vida saludable dels ciutadans

En l’àmbit de la salut, el programa electoral d’Esquerra Olot basa les seves propostes, sobretot, en polítiques que incideixin en els hàbits de vida saludable, conscients que representen poc cost municipal però condicionen en gran mesura la salut dels ciutadans.
Concretament, ERC vol fer incidència en propostes encaminades a apartar hàbits com el consum d’alcohol i el tabac, i en canvi potenciar conductes saluables com la pràctica de l’esport i l’exercici físic. Les propostes arriben fins i tot a vetllar perquè els habitatges es trobin en condicions adequades i estiguin construïts amb materials saludables, evitant el que s’ha anomenat “edificis malalts o edificis patològics”.

 

Notícies relacionades:
ERC d’Olot es presenta a l’acte central de campanya com la garantia de treballar per la independència des de l’Ajuntament d’Olot
ERC d’Olot vol crear un centre d’impuls i suport a la iniciativa empresarial i un consell de Sostenibilitat
Esquerra es compromet amb la solidaritat i les ajudes socials per a la propera legislatura