Esquerra presenta una denúncia contra la llista de Plataforma per Catalunya a Olot per un “possible delicte electoral”

Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat aquest dimecres al migdia una denúncia contra Plataforma per Catalunya per haver inclòs a la llista una persona que diu no tenir cap vinculació amb el partit. Els republicans han entrat el document a la Junta Electoral de Zona d’Olot, signat pel secretari del partit a Olot, Manel Mitjà, on demanen que es valori si Plataforma per Catalunya ha incorregut en un possible delicte electoral i les conseqüències que això pot tenir en la validesa de la candidatura. La denúncia s’ha tramitat aquest migdia als jutjats i ara caldrà esperar si la jutja electoral procedeix o no a la petició que fan els republicans.

 

Notícies relacionades:
Una veïna de Barberà del Vallès denuncia que PxC l’ha posat a la llista d’Olot sense demanar permís

x