La fiscalia autoritza l’entrega a les famílies de les restes de les víctimes del vol de Germanwings

La fiscalia de Marsella ha autoritzat l’entrega a les famílies de les restes de les víctimes del vol de Germanwings. Ho ha fet després que els equips forenses finalitzessin les tasques d’identificació, a través de l’ADN, de les 150 persones del vol estavellat el passat 24 de març i en el que, recordem, viatjaven tres garrotxines. L’aerolínia Lufthansa serà l’encarregada de repatriar els cossos fins als països d’origen. La investigació del cas apunta a que el copilot de l’avió, Andreas Lubitz, va estavellar l’aparell voluntàriament contra les muntanyes dels Alps francesos.

 

Notícies relacionades:
Més de 800 persones recorden les tres víctimes olotines del sinistre aeri dels Alps de fa uns dies
La gendarmeria francesa recupera totes les restes de les víctimes de la tragèdia aèria mentre Lufthansa admet que Lubitz havia patit una “depressió severa”
El copilot de l’Airbus de Germanwings va estavellar “voluntàriament” l’avió segons el fiscal de Marsella
Tres joves olotines es trobarien entre les 150 víctimes de l’accident de l’Airbus