L’Escola d’Art, la FES i la UdG organitzen el primer potsgrau en ‘packaging’ tècnic i creatiu per donar oportunitats a la primera promoció dels graus

Arran de la finalització dels estudis de la primera promoció de graus de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, i la importància de la indústria del packaging a les comarques gironines, l’Escola d’Art i la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot han engegat un postgrau en packaging tècnic i creatiu, amb el reconeixement de la Universitat de Girona i que compta amb el suport d’empreses importants en aquest sector. El curs comença el 30 d’octubre, s’allargarà fins a l’abril del 2016, i es portarà a terme cada divendres de les 9 del matí a 2/4 de set de la tarda.

El director acadèmic del postgrau, Enric Jardí, i el director de l’Escola d’Art, Antoni López, han visitat el plató de Les Notícies per informar dels detalls d’aquesta oferta formativa. Els dos responsables han explicat que els professors convidats per impartir aquest postgrau són de primer nivell i molt coneguts entre els professionals del sector, i el diploma està reconegut amb 30 crèdits ECTS per la Universitat de Girona. López i Jardí han explicat que per poder desenvolupar la formació pràctica es comptarà amb la col·laboració de tres empreses líders en el sector, com són Alzamora, Comexi i Enplater. La col·laboració es traduirà en visites a les instal·lacions, formació in situ i utilització de la seva maquinària. A més, els alumnes comptaran amb la docència dels tècnics de cadascuna de les empreses col·laboradores. El director de l’Escola d’Art ha recordat que hi haurà descompte en el preu de la matrícula per als alumnes i ex-alumnes del centre. “Amb el postgrau volem donar una sortida laboral als alumnes de la primera promoció de graus del centre. És per això que els facilitem l’accés a aquesta formació”, ha explicat.