L’home a qui els acusats de l’assassinat de Manpreet Kaur havien assenyalat com a autor del crim assegura que ell i la víctima volien casar-se

L’home a qui els acusats de l’assassinat de Manpreet Kaur van assenyalar com a autor del crim assegura que ell i la víctima volien casar-se i ella havia viatjat a l’Índia per demanar permís als seus pares. El testimoni, company de feina de la noia, ha explicat el migdia del crim estava dormint a casa seva després d’haver completat el torn de nit. Assegura que el marit havia amenaçat la dona de tallar-li el coll si es divorciava o la veia amb un altre home.

El primer testimoni a comparèixer ahir a la tarda era un dels que més s’esperava en el judici per l’assassinat de Manpreet Kaur. Es tractava del company de feina de la jove, a qui els dos acusats van assenyalar com a autor del crim. L’home treballava amb la víctima en una fàbrica tèxtil. Tal i com ha admès, havien arribat a parlar tant a dins la fàbrica que els encarregats van decidir separar-los de torn perquè no s’hi trobessin. L’home ha explicat que, arran de les trobades a la feina, entre ell i la víctima havia sorgit “una gran amistat” i que tots dos tenien ganes de començar una relació. Assegura que va demanar a la jove índia que s’hi casés, i que ella havia acceptat. Tot i això, afirma que la víctima tenia “molta por” del seu marit perquè era un home gelós que la controlava a totes hores. La jove li havia explicat que, al principi del matrimoni, l’acusat l’havia tancada durant dos anys a casa i no la deixava sortir. Segons el company de feina, la jove havia arribat a viatjar a l’Índia per demanar permís als seus pares i poder-se separar, ja que el seu va ser un casament concertat. Li havia fet saber les seves intencions a al marit. El testimoni assegura que el marit l’amenaçava de tallar-li el coll si la veia amb un altre home.

A preguntes del fiscal, Víctor Pillado, el company de feina també ha explicat que, en el moment en què es va cometre el crim, ell estava dormint. Aquella matinada havia treballat al torn de nit, on havia coincidit amb la víctima, perquè un operari s’havia posat malalt. Va sortir de la fàbrica a les cinc del matí i se’n va anar de dret al llit. La defensa ha insistit sobre determinats punts de la relació amb la jove que no quedaven del tot clars. Per exemple, que l’home havia aconseguit el telèfon mòbil de la dona gràcies al taulell d’anuncis de la fàbrica, i no perquè li donés ella, que tota la relació s’havia basat en poques converses, d’entre sis i vuit minuts a la feina, i que el testimoni, d’entrada, havia dit a la policia que no havia trucat a la víctima quan sí que ho va fer. L’home ho ha justificat dient que la relació era un secret i la dona li ho havia demanat expressament. Avui al matí el judici continua amb les declaracions dels perits.

 

Notícies relacionades:
Els sanitaris que van atendre el cos de la dona assassinada a Olot asseguren que la mort havia estat recent però els forenses no en poden certificar l’hora exacta
Els processats per l’assassinat de Manpreet Kaur assenyalen un company de feina de la víctima com a autor del crim
Els dos acusats del jucidi per l’assassinat de Manpreet Kaur mantenen la seva declaració d’innocència

Deixa un comentari