RCR Arquitectes inaugura l’exposició ‘Papers’ amb esbossos dels seus projectes a l’Arts Santa Mònica de Barcelona

El despatx d’arquitectes RCR va inaugurar ahir al migdia l’exposició ‘Papers’ al centre cultural Arts Santa Mònica de Barcelona. Aquesta és una exposició que, mitjançant dibuixos, esbossos i papers diversos, i els assemblatges constructius anomenats per ells exfoliacions, té per objectiu donar a conèixer el treball i el procés creatiu de RCR Arquitectes des d’un punt de vista singular, atès que no contempla els seus edificis acabats sinó la manera de treballar i els processos creatius que caracteritzen la seva original obra arquitectònica. En l’exposició s’hi poden veure esbossos que van des de la creació d’aquest despatx amb seu olotina el 1987 fins a l’actualitat. La mostra que han inaugurat a l’Arts Santa Mònica és complementària a la que el despatx d’arquitectes té actualment al Palau Robert de Barcelona  titulada ‘La creativitat compartida’.

 

Notícies relacionades:
L’estudi d’arquitectes RCR fa una proposta a l’Ajuntament de Riudaura per remodelar el centre cívic i reobrir-lo al públic
El proper diumenge s’inicia el VIII Workshop d’RCR Arquitectes on hi participaran estudiants i arquitectes de 20 països diferents
El proper diumenge s’inicia el VIII Workshop d’RCR Arquitectes on hi participaran estudiants i arquitectes de 20 països diferents

Deixa un comentari