Convergència i Unió es compromet a continuar potenciant la cultura a Olot

Convergència i Unió ha presentat aquest matí les seves propostes de Cultura, un àmbit que, remarquen, han potenciat molt els darrers quatre anys, i al qual volen seguir destinant-hi molts recursos.

La candidatura de Convergència i Unió ha presentat a la plaça del Teatre les seves propostes en àmbit cultural. De fet, la cultura ha estat un dels punts en el qual més incidència ha volgut posar la federació nacionalista en el seu programa, oferint noves actuacions en aquest àmbit però també amb la intenció de mantenir festivals i actes que són referències, com ara el MOT, Lluèrnia o el Sismògraf.

Però també tenen intenció de fer altres coses, com ara un espai obert a l’aire lliure dedicat a Josep Clarà o una escola d’humanitats entre altres. Josep Berga, número 2 de CiU a Olot, ha explicat quea l’escola d’humanitats “ens agradaria agrupar tot el que fan les entitats dedicades als grans interrogants de la ciència i afegir-n’hi de noves. Per exemple, seria bo que la nostra ciutat pogués oferir anualment un curs de 8 hores sobre la història d’Olot, i que qualsevol ciutadà pugui accedir a tenir uns coneixements mínims de la història”.

 

Notícies relacionades:
CiU d’Olot emfatitza el treball fet durant l’últim mandat a l’acte central de campanya i proposa subvencions anuals per als propietaris que rehabilitin façanes
CiU d’Olot promet seguir augmentant un 30% més els pisos de lloguer social que gestiona l’Oficina d’Habitatge
CiU d’Olot vol iniciar el projecte del Firal durant els primers mesos del mandat a través d’una consulta