El Teatre Principal d’Olot acull dissabte ‘Momo, on tens el temps?’, el darrer espectacle de la Companyia Anna Roca

La Companyia Anna Roca presenta a Olot la seva darrera obra: ‘Momo, on tens el temps?’, que es podrà veure dissabte al Teatre Principal. L’espectacle ens convida a reflexionar sobre el nostre ritme de vida. Avui s’ha fet una representació prèvia per a quaranta persones, entre ells una quinzena de programadors.


L’escenari del Teatre Principal està ocupat aquests dies per una glorieta de fusta, un espai recollit i decadent que ens convida a seure i aturar el nostre temps. Precisament, aquesta és la línia argumental del darrer espectacle de la Companyia Anna Roca: ‘Momo, on tens el temps?’, una obra que ens convida a reflexionar sobre el ritme de vida de la societat actual.

L’obra és una versió lliure de ‘Momo’, una novel·la de Michael Ende crítica sobre com afronta la vida la nostra societat. Hi participen Anna Roca, Marta Rius i Jordi Gilabert, amb música en directe i nombrosos personatges, com els homes grisos i la mateixa Momo, que van desvetllant el fil argumental.

L’espectacle ja s’ha pogut veure a la Mostra de Teatre d’Igualada, i aquest dijous s’ha fet un passi per a programadors catalans i alumnes de primària d’Olot. L’obra es dirigeix a un públic familiar, i només té una capacitat per a vuitanta persones. Per aquest motiu es podran veure dues representacions de ‘Momo, on tens el temps?’ aquest dissabte 23 de maig, a les set en format MiniLap i a les nou del vespre, al Teatre Principal d’Olot.

 

Notícies relacionades:
La companyia Anna Roca prepara l’obra ‘Momo, on tens el temps?’, que s’estrenarà al Teatre Principal d’Olot a finals de maig
Anna Roca porta la història de Frankenstein a Olot amb ‘Víctor i el monstre’