La CUP d’Olot vol que es multi als bancs amb pisos buits i es censi els habitatges que estan tancats

La Cup d’Olot ha anat fins als pisos inacabats del barri de Sant Miquel per parlar de les polítiques d’habitatge. Proposen dotar de més recursos i personal l’Oficina d’Habitatge i ampliar el parc de pisos de lloguer social. Assumeixen també el llistat de 10 demandes proposat per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca així com fer que es compleixi la moció proposada per aquesta entitat i aprovada per l’ajuntament el març del 2014 segons la qual, tal com explica Lluís Rubió, número 2 de la llista, l’Ajuntament es comprometia a multar els bancs que tenen pisos buits així com a censar els habitatges de les entitats bancàries que estan tancats.

 

Notícies relacionades:
La CUP d’Olot aposta per municipalitzar serveis bàsics com l’aigua, la recollida de deixalles o la neteja viària
La CUP d’Olot celebra l’acte central de campanya amb la presència del diputat Quim Arrufat
Olot en comú destaca la seva experiència en matèria d’habitatge i la CUP posa de relleu la seva radicalitat enfront els bancs amb pisos buits

x