CiU reafirma el seu compromís cap a la independència de Catalunya en el seu darrer acte de campanya

Convergència i Unió ha reafirmat aquest matí davant l’Ajuntament el seu compromís cap a la independència i cap al procés sobiranista que viu Catalunya, que, segons explica, manté viu des de l’inici del mateix procés.

Convergència i Unió ha tancat aquest matí els seus actes de campanya electoral reafirmant-se en el seu compromís cap al procés d’independència de Catalunya, un procés que creuen necessari per al país.

Josep Maria Corominas, alcaldable de CiU per Olot, ha explicat que “Catalunya necessita fer aquest pas, mereix fer aquest pas i volem expressar el nostre compromís fonamental cap a aquest procés.”

A més, la federació nacionalista ha expressat el compromís que ha pres des de l’Associació de Municipis per la Independència de només pactar, en cas que sigui necessari, amb  forces explícitament sobiranistes. La formació liderada a Olot per Josep Maria Corominas, ha volgut fer palès també que des del primer moment, amb les consultes populars, Convergència i Unió s’ha mantingut compromesa amb aquest procés que avui dia es manté a la primera línia de l’actualitat catalana.

 

Notícies relacionades:
Convergència i Unió es compromet a continuar potenciant la cultura a Olot
CiU d’Olot emfatitza el treball fet durant l’últim mandat a l’acte central de campanya i proposa subvencions anuals per als propietaris que rehabilitin façanes
CiU d’Olot promet seguir augmentant un 30% més els pisos de lloguer social que gestiona l’Oficina d’Habitatge