El PP tanca la campanya electoral a Olot amb la visita d’Alícia Sánchez-Camacho, presidenta del partit a Catalunya

El Partit Popular Català ha fet aquest migdia el seu únic acte de campanya electoral a la ciutat d’Olot, amb la presència del diputat Enric Millo i de la presidenta del partit, Alícia Sánchez Camacho.

Alícia Sánchez Camacho ha arribat poc abans de migdia a la plaça mercat d’Olot per donar suport a la seva candidata a l’alcaldia de la capital garrotxina, Júlia Sala. Sala, que encapçala la llista del PP per segones eleccions consecutives, vol seguir amb la tasca que ha fet fins ara al consistori.

Sánchez Camacho ha parlat també de les polítiques que, a nivell de partit, tenen per a la ciutat d’Olot, com ara més pisos tutelats i també polítiques adreçades als joves. A més, la presidenta del PP Català, ha demanat el vot per al seu partit i no altres formacions com Ciutadans, que avancen vertiginosament en detriment dels populars. De tota manera, Ciutadans és un partit que no presenta llistes ni a Olot ni a la Garrotxa.

Tot seguit, juntament amb Sala i Enric Millo, president del partit a Girona, han anat a saludar els placers de Mercat, la gent que hi comprava i passejava, han fet unes compres i han tancat la visita de final de campanya a Olot intentant captar nous votants per almenys  mantenir la representació al consistori de la capital garrotxina.

 

Notícies relacionades:
Júlia Sala repetirà com a candidata a Olot pel Partit Popular català a les eleccions municipals

Deixa un comentari