El PSC vol que el nou Museu dels Volcans estigui situat entre el cementiri i la Plaça de Braus per portar més visites al nucli d’Olot

El PSC d’Olot proposa que el nou Museu dels Volcans es construeixi en aquest solar, situat entre el cementiri i la Plaça de Braus. Volen que sigui un museu interactiu lligat amb el volcà Montsacopa seguint algunes exemples com el del Parc Natural del Timanfaya de Lanzarote. “Que el museu entri a dins del volcà i el volcà entri dins del museu” explica el candidat Josep Guix que afegeix: “És evident que si col·loquem el museu aquí, la gent quan vingui a visitar el museu entrarà a la ciutat d’Olot”.

Segons el PSC actualment de les 300.000 persones que visiten la zona volcànica de la Garrotxa cada any, només al voltant del 15% entren a la ciutat d’Olot. Amb la nova ubicació del museu prop del nucli comercial de la capital garrotxina volen augmentar aquest percentatge fins al 60% amb unes 200.000 persones anuals que visitant Olot.

 

Notícies relacionades:
El PSC d’Olot vol potenciar la creació de nous horts urbans i millorar els que ja hi ha a la ciutat
El PSC d’Olot vol potenciar el comerç amb la reobertura de locals tancats del nucli antic
El PSC d’Olot proposa engrandir la rotonda de la Rodona per millorar la distribució del trànsit