Esquerra Republicana aposta a Olot per un ajuntament més transparent per la pròxima legislatura

Esquerra Republicana va presentar ahir diverses propostes per fer de l’ajuntament una institució més oberta. La formació liderada per Pere Gómez aposta per la transparència i la dedicació al ciutadà.

Esquerra Republicana creu que l’ajuntament és la institució que és més propera al ciutadà i com a tal s’ha de mostrar totalment oberta. Per això aposten per una dedicació exclusiva de l’alcalde a l’ajuntament i també per millores en la pàgina web, enfocades per què el ciutadà tingui al seu abast tota la informació possible.

Pere Gómez, candidat a l’alcaldia d’Olot per la formació republicana, ha explicat que “diem que les parets de l’ajuntament han de ser de vidre i qualsevol cosa que passi a l’ajuntament ha d’arribar a la ciutadania. Un dels seus projectes és la creació d’una pàgina web d’última generació, “una open data” en la qual totes les dades que el ciutadà requereixi “estiguin a la seva disposició”.

 

Notícies relacionades:
Esquerra vol crear un consell de joventut perquè els joves puguin decidir sobre el seu oci
ERC fonamenta les seves propostes en l’àmbit de la salut a incidir en els hàbits de vida saludable dels ciutadans
ERC d’Olot es presenta a l’acte central de campanya com la garantia de treballar per la independència des de l’Ajuntament d’Olot

x