La CUP d’Olot crida a la participació ciutadana en les eleccions per aconseguir un ajuntament plural

La CUP d’Olot ha anat davant l’Ajuntament d’Olot per al seu missatge final. Denuncien que aquesta campanya no hi ha hagut debats temàtics per falta de participació de les formacions polítiques que s’atenien a un pacte d’austeritat que, segons la CUP, tampoc no han complert. De cara a diumenge fan una crida a la ciutadania perquè vagi a les urnes per un ajuntament plural. “Si creieu que una nova manera de fer política és possible, participativa, transparent oberta i plural; si voleu que des del municipis comencem el camí cap a la independència, aneu a votar. Entre tots decidirem Olot” ha estat l’últim missatge de campanya de la cap de llista de la formació Mireia Tresserras.

 

Notícies relacionades:
La CUP d’Olot vol que es multi als bancs amb pisos buits i es censi els habitatges que estan tancats
La CUP d’Olot aposta per municipalitzar serveis bàsics com l’aigua, la recollida de deixalles o la neteja viària
La CUP d’Olot celebra l’acte central de campanya amb la presència del diputat Quim Arrufat

x