La Vall de Bianya repetirà amb Santi Reixach (CIU) com a alcalde en la propera legislatura

Santi Reixach, de Convergència i Unió, tornarà a ser investit alcalde de la Vall de Bianya després de les eleccions d’aquest proper diumenge. Reixach encapçala l’única llista presentada i encetarà la seva segona legislatura com a cara visible de l’Ajuntament.


La Vall de Bianya repetirà amb Santi Reixach com a alcalde. Els bianyencs i bianyenques ja saben qui governarà els propers quatre anys. I és que la llista de Convergència i Unió és l’única que s’ha presentat a les eleccions municipals d’aquest diumenge. En els passats comicis el PSC també hi va presentar una candidatura i ha tingut un dels 9 regidors que conformen el ple de l’Ajuntament, però en la propera legislatura Santi Reixach ja sap que governarà sol i amb vuit regidors més del seu equip, en el qual s’hi incorporaran quatre persones noves.

Reixach va arribar al capdavant del consistori bianyenc ara fa quatre anys, convertint-se en el quart alcalde d”un Ajuntament i un municipui format per diversos nuclis de població escampats pel territori i la majoria al voltant d’una església romànica.

El que serà el proper alcalde de la Vall té diversos projectes de cara a la propera legislatura, com la nova senyalització, la canalització d’aigua al sector disseminat de La Canya, en uns quatre anys on Reixach vol estar a prop dels vilatans i vilatanes.

Reixach també recorda que hi ha pendents diversos projectes d’asfaltatge i que seguiran defensant el projecte variant 0 per seguir preservant el paisatge de la Vall de Bianya.

Així doncs, Santi Reixach no tindrà rival en els propers comicis i els 1.300 habitants de la Vall de Bianya seguiran amb ell com a alcalde 4 anys més.

Deixa un comentari