L’alumna Cristina Subirachs, de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, guanya un premi estatal pel projecte final

L’alumna de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, Cristina Subirachs, ha guanayt el primer premi de la 4a edició dels Premis Josep Albert Mestre, en la categoria de projectes finals d’Estudis Superiors de Disseny.  Els premis els promou la Confederación de Escuelas de Artes Plásticas y Diseño (CEA), formada per més de 70 centres de totes les comunitats autònomes.

foto premi

L’objectiu d’aquests premis és mostrar públicament el treball que fan les Escoles d’Art i Disseny públiques i visualitzar les propostes i realitzacions dels futurs professionals que s’estan formant a les aules. En aquests premis es valora, especialment, la innovació i la creativitat.

La premiada, l’olotina Cristina Subirachs, ha guanyat el primer premi amb el projecte ‘Körperturpis’, un sistema de lectura i interpretació de partitures de percussió corporal on la dansa és tan important com la pròpia percussió. El codi permet que un alumne sense coneixements de solfeig pugui interpretar peces musicals d’aquests disciplina artística. El premi està dotat amb un diploma i 1.000 euros.

premi

Un altre alumne, Gerard Solé, ha merescut la selecció del ‘Projecte d’estudi, documentació i realització d’un alfabet inspirat en les rajoles tipogràfiques que el ceramista Josep Vilaclara desenvolupà pel nomenclàtor del carrer Llafranc, a la Costa Brava’.

Deixa un comentari