Miquel Calm (CIU) i Lluís Amat (Vall Plural-ERC) opten a l’alcaldia de la Vall d’en Bas aquest 24-M

La Vall d’en Bas anirà a les urnes aquest diumenge amb dues candidatures possibles sobre la taula. Miquel Calm, de Convergència i Unió, opta a la reelecció,  mentre que la Vall Plural, una candidatura amb el suport d’Esquerra Republicana, té a Lluís Amat com a cap de llista.


Miquel Calm, de Convergència i Unió, és l’alcalde de la Vall d’En Bas des de l’any 1999. En aquestes properes eleccions, Calm es presenta a la reelecció amb la intenció d’encetar la seva cinquena legislatura al capdavant del consistori, amb una planificació ja estructurada per al projecte del 2015 al 2019 en cas de sortir escollits.

Els vilatans i les vilatanes de Sant Esteve d’en Bas, Joanetes, Sant Privat d’en Bas i la Pinya, podran escollir també a una altra llista presentada, que de fet ja ha comptat en els darrers quatre anys amb tres dels onze regidors que té l’Ajuntament. Es tracta de La Vall Plural, amb el suport d’Esquerra Republicana. Lluís Amat encapçala una llista que divideix el seu programa en tres eixos fonamentals en cas de ser escollits per liderar el projecte 2015-19.

La Vall d’en Bas és un municipi impregnat d’història, amb la unió de diferents pobles envoltats d’una naturalesa i un paisatge únic com a emblema. En total són gairebé 3.000 els seus habitants, que podran seguir amb Miquel Calm com a alcalde o bé optar pel canvia amb Lluís Amat al capdavant.

x