El pallasso Ruskus Patruskus anima l’Hora del Conte de la Biblioteca de La Bòbila a Les Preses

A part d’eleccions, a Les Preses i altres pobles de la Garrotxa és cap de setmana de celebració per la festa del Roser. A Les Preses, una activitat mensual com l’Hora del Conte ambé ha pres un caire especial. Un contacontes d’excepció com el comediant ‘Ruskus Patruskus‘ ha anat a actuar i delitar petits i grans a la Biblioteca de l’Escola La Bòbila. Aquest pallasso només havia estat una vegada a Les Preses i aquest cop ha arribat per celebrar la Festa del Roser amb una actuació d’un perfil diferent a l’habitual. Una trentena de pares, mares i criatures han gaudit de l’actuació del pallasso a La Bòbila, en una activitat que, cada mes, ja està marcada a l’agenda dels més petits de Les Preses com gairebé una obligació.

Deixa un comentari