Els Marrinxos celebren una jornada en favor del Nepal al centre d’Olot durant tot el dissabte

Durant la jornada de reflexió, Els Marrinxos han organitzat juntament amb altres entitats garrotxines una diada solidària a favor del Nepal. Tot el dissabte ha servit perquè els olotins hagin pogut fer donacions per ajudar aquest país asiàtic, greument afectat per dos terratrèmols de gran magnitud.

La plaça rector Ferrer va bullir d’activitat durant tot el dissabte. La colla Els Marrinxos van organitzar una jornada en favor del Nepal, com a conseqüència dels dos terratrèmols de gran magnitud que han afectat el país asiàtic. Jordi Puigdemont, membre de la colla, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que la idea va sorgir quan hi va haver el primer terratrèmol. “Uns companys de la colla van estar al Nepal de viatge fa uns anys i mantenien contacte amb el sherpa que els va fer de guia”, ha dit Puigdemont, “i en passar el desastre del primer terratrèmol vam plantejar-ho i tirar-ho endavant”.

Una de les entitats que s’hi va afegir van ser els Xerrics, la colla castellera d’Olot, que al migdia, van aixecar alguns castells i pilars. Moisès Cano, cap de colla dels Xerrics, ha explicat que “per la finalitat que té l’acte, la col·laboració ens ha semblat molt encertada”.

També es van unir a la causa solidària altres entitats, com Trik Trak tabalers, la contacontes Dolors Arqué i la cantant i música Agnès Algueró, entre altres, que van donar el seu suport durant tot el dia als afectats per la desgràcia natural que ha colpit ja dues vegades el país asiàtic.

x