Òptica Fluvià ha celebrat aquest divendres el seu 20è aniversari premiant els seus clients

Òptica Fluvià ha celebrat aquest divendres passat el seu 20è aniversari. Des del 1995, aquest establiment s’ha consolidat com una referència a Olot i la Garrotxa i ho ha celebrat amb una festa on s’ha homenatjat el primer client i repartir diversos obsequis entre els guanyadors del concurs ‘Cal tenir vista’.

Per 20 anys que queden enrere i pels que arribaran, Òptica Fluvià ha celebrat les seves dues dècades al servei dels garrotxins aquest divendres al vespre, i ja convertida en una referència a la capital garrotxina.

Miquel Fluvià, gerent del negoci, s’ha mostrat  molt satisfet: “Estem molt contents. Tal dia com avui del 1995 vam obrir i avui hem homenatjat el primer client, que representa els milers de persones que han passat per aquí i als quals hem pogut solucionar els problemes de vista i d’oïda. Gràcies al nostre equip hem pogut arribar fins avui. Gràcies a tots ells hem pogut arribar aquí”.

En la celebració no només s’ha premiat el primer client, que malauradament no va ser allà físicament. També els guanyadors del concurs ‘Cal tenir vista!’ han rebut obsequis i s’ha pogut gaudir d’una tarda en un ambient distès i relaxat. A vegades, però, quan un projecte arriba els vint anys, es reflexiona i es pregunta què hi haurà a partir d’ara. Però mateix Fluvià ho té clar: “Volem seguir creixent cada dia, tant professionalment com humanament”.

 

Notícies relacionades:
L’Òptica Fluvià promou una flashmob durant el Shopping Nit 2014 d’Olot

x