El Club de Futbol Les Preses s’imposa al CEF Bosc de Tosca en el derbi presenc de futbol de la primera divisió infantil (3-0)

Els dos conjunts es troben en l’actualitat a la primera divisió infantil. Les Preses és quart, mentre que el Bosc de Tosca és onzè a la classificació. Els locals es van acabr imposant per 3 gols a 0 en un bon partit de futbol. 


Els derbis no són especials només a les categories sèniors. Els més menuts també gaudeixen d’aquesta sana rivalitat entre equips veïns. És el cas del Club de Futbol Les Preses i el Bosc de Tosca, que aquest dissabte van disputar el seu derbi en la categoria infantil.

Ambdós equips es troben ara a la primera divisió infantil, una categoria competitiva que dominen en aquesta temporada el Baix Ter i el Figueres -primer i segon classificats-, i on Les Preses és quart a la taula. Per la seva banda, el Bosc de Tosca és onzè amb 28 punts i visitava el municipal de Les Preses per mirar d’endur-se quelcom positiu de casa del màxim rival.

En un bon partit de futbol, dos gols en el primer temps de Marc Colomer van fer decantar la balança de l’enfrontament, i finalment Les Preses es va endur una valuosa victòria davant del Bosc de Tosca amb el gol a la represa d’Arnau Ruiz.

Els dos equips, però, van acabar el partit esportivament conscients que, si els uns no havien pogut guanyar, els seus veïns, amics i companys d’escola sí que ho havien fet, en un partit molt especial i emotiu per a ells.

A falta de tan sols una jornada pel final de la lliga, aquest resultat no canvia res respecte a les posicions d’un i altre equip, que competiran fins l’últim minut a la primera divisió.

 

Notícies relacionades:
El CEF Bosc de Tosca s’endú els tres punts en el derbi de Les Preses de la tercera catalana de futbol (2-0)