El sondeig d’Olot Televisió es farà públic a les vuit del vespre

Quan siguin en punt les vuit del vespre es farà públic el sondeig d’OLOT TELEVISIÓ. Al llarg de tot el dia s’està fent un exhaustiu treball de camp amb alumnes de l’Institut Bosc de la Coma i l’Escola Pia d’Olot que està coordinat per l’Institut d’Estudis Socials de la Garrotxa.

És la tercera vegada que OLOT TELEVISIÓ, juntament amb l’Institut d’Estudis Socials de la Garrotxa, l’IDESGA, promouen el sondeig de les eleccions municipals. A primera hora del matí els alumnes del Bosc de la Coma i l’Escola Pia d’Olot s’han reunit amb els experts de l’IDESGA per acabar de fer els últims preparatius del treball de camp. En aquesta reunió s’expliquen quins col·legis es cobriran, quantes butlletes es necessiten i quin nombre d’enquestes s’han de fer segons les franges d’edat. Un treball exhaustiu que compta amb la complicitat dels alumnes i amb una feina prèvia de l’IDESGA.

Una vegada aclarits els dubtes és moment de desplaçar-se fins als col·legis electorals i, a peu d’urna, demanar la col·laboració perquè hi participin. L’experiència és bona per tots. A partir d’una mostra de 1.200 butlletes el sondeig persegueix afinar al màxim el resultat final de les eleccions municipals a Olot. Així, quan siguin en punt les vuit del vespre, i durant el programa especial ‘La nit electoral’, es farà públic el sondeig per dir qui és el proper alcalde d’Olot i el repartiment de regidors a l’ajuntament.

Deixa un comentari