La candidata de la CUP a Olot, Mireia Tresserras, demana la màxima participació a les eleccions municipals

La candidata de la CUP a l’Ajuntament d’Olot, Mireia Tresserras, ha estat la primera d’anar a votar. Ho ha fet a 2/4 de 10 del matí a la mesa electoral habilitada a l’Institut Municipal de Promoció d’Olot. Tresserras ha demanat per a aquesta jornada la màxima participació “dels que tenen dret a fer-ho”, tot recordant que el dret a vot encara no és universal i molts residents no podran fer-ho. Ha demanat que els ciutadans votin “per tenir un Ajuntament plural”.

 

Notícies relacionades:
La CUP d’Olot crida a la participació ciutadana en les eleccions per aconseguir un ajuntament plural
La CUP d’Olot vol que es multi als bancs amb pisos buits i es censi els habitatges que estan tancats
La CUP d’Olot aposta per municipalitzar serveis bàsics com l’aigua, la recollida de deixalles o la neteja viària