El programa ‘La nit electoral’ d’Olot Televisió bat un rècord d’audiència amb un 21% de la quota

OLOT TELEVISIÓ va liderar l’audiència del dia a la Garrotxa amb una programació especial que va començar a les sis de la tarda amb el programa ‘1món.cat’ des de Sant Joan les Fonts. El programa ‘La nit electoral’, va batre rècord d’audiència amb un 21% del total. El total del dia va ser d’un 24%.

Al llarg de quatre hores OLOT TELEVISIÓ va explicar, en directe, els resultats de les eleccions municipals amb un programa que va començar a tres quarts de vuit del vespre. Com ja és costum, el sondeig de les vuit va donar el tret de sortida a l’anàlisi dels resultats. Un sondeig que, un cop més, va encertar els resultats finals a les urnes. Elaborat conjuntament amb l’Institut d’Estudis Socials de la Garrotxa i amb la col·laboració de diversos alumnes del Bosc de la Coma i l’Escola Pia d’Olot, es van comptabilitzar 850 butlletes. Els joves van demanar a peu d’urna el vot per poder confeccionar més tard el sondeig.

audiència nit electoral

El programa va comptar amb l’anàlisi de representants de diferents forces polítiques i va explicar amb detall i minut a minut l’escruti dels municipis de la Garrotxa, amb entrevistes als nous alcaldes de la comarca. ‘La nit electoral’ va tancar amb les entrevistes a tots els caps de llista de les forces polítiques que es presentaven a l’Ajuntament d’Olot i el repàs final poble a poble. El programa va batre un nou rècord d’audiència. Amb un 21% del total de la nit, el programa d’OLOT TELEVISIÓ va ser el més vist, reafirmant el lideratge en informació de proximitat.

 

Notícies relacionades:
CiU torna a dominar a la Garrotxa en una contesa electoral amb més participació que fa quatre anys
Les eleccions municipals canvien ajuntaments de la Garrotxa amb governs històrics
CiU guanya a Olot però caldrà esperar als pactes

x