Olot Televisió va viure el Sant Joan les Flors en directe amb el programa ‘1món.cat’

Aquest diumenge el programa ‘1món.cat‘ d’OLOT TELEVISIÓ i La Xarxa de Comunicació Local va seguir el Sant Joan les Flors  en directe des del Monestir Romànic del municipi. Pel programa, conduït per Paula Núñez i Sara Barrera van passar-hi representants de l’organització de la festa, que és la mostra floral més gran de la Garrotxa, i també van ser-hi presents els actes més emblemàtics de Sant Joan les Fonts.

El programa ‘1món.cat’ va comptar amb la participació d’Antoni Golet, dels Amics de la Flor,  Maria Vidal, tècnica de promoció i turisme de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i Jesús Bartrolí, de l’Associació d’Amics del Bonsai. A més de descobrir la festa de Sant Joan les Flors, el programa va donar a conèixer els actes més emblemàtics del municipi, com ara la Fira Internacional de la Bruixeria, la Nit de les Dones d’Aigua o el Carnaval, amb l’aparició de la colla Santjoanenca.  També es va dedicar un espai als embotits de la Garrotxa amb els productors locals Jordi Vilarrasa i Fermí Corominas, que van portar una mostra d’embotits artesans i alguns dels seus porquets. El programa es pot recuperar a l’espai XIP TV del web d’OLOT TELEVISIÓ.

 

Notícies relacionades:
Les flors omplen de vida i primavera Sant Joan les Fonts en el mes amb més color de la població
Una plantada d’herbes i flors als jardins del Monestir dona el tret de sortida al Sant Joan les Flors

x