CiU de Sant Jaume vol estudiar la posició que prendrà sobre la planta de triatge i no descarta mantenir el contenciós contra el pla especial

Jordi Cargol serà el nou alcalde de Sant Jaume de Llierca després que CiU guanyés les eleccions municipals al poble per un sol vot de diferència. Després de tornar a l’alcaldia de Sant Jaume, el grup municipal de CiU vol estudiar detalladament la postura que prendrà respecte del projecte de la planta de triatge comarcal, que ha d’ubicar-se al terme municipal. Jordi Cargol ho ha explicat al plató de Les Notícies d’OLOT TELEVISIÓ. Qui serà el nou alcalde de Sant Jaume no està segur sobre la idoneïtat d’ubicar el centre de gestió de residus als terrenys de Can Coma de Baix, ja que cap també la possibilitat de situar-lo dins del polígon industrial. És per això que vol convocar a tots els agents que han tingut a veure amb la polèmica generada entorn del projecte – tant el Cosnell Comarcal com els tècnics de la Generalitat i fins i tot l’equip de Govern municipal sortint de Junts per Sant Jaume – per prendre una decisió. Cargol ha estat molt clar durant l’entrevista: “No descartem mantenir el contenciós que l’anterior equip de govern va interposar contra el pla especial de la planta de triatge”, ha manifestat.

CiU ha guanyat les eleccions municipals a Sant Jaume per un sol vot de diferència. La participació a Sant Jaume va ser del 71%. 217 persones van votar a la lista encapçalada per Cargol, mentre que 216 electorns van donar suport a la llista de Junts per Sant Jaume – Acord Municipal. Cargol ha assegurat que és conscient de la divisió de preferències que hi ha entre els electors, i ha manifestat la voluntat de treballat “per a tots els veïns, i no només per a un sector del poble”.

Sobre el treball que pensa emprendre en aquesta legislatura, Jordi Cargol ha assegurat que la seva prioritat és “treballar per la gent”. En aquest sentit, ha enumerat que els grans projectes pels que es posarà a treballar el seu equip són l’arranjament del carrer major i l’accés a l’escola, així com la creació d’una llar de jubilats més gran i un centre cultural.

 

Notícies relacionades:
Les eleccions municipals canvien ajuntaments de la Garrotxa amb governs històrics
CiU torna a dominar a la Garrotxa en una contesa electoral amb més participació que fa quatre anys

Deixa un comentari