L’edifici de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa guanya el premi Construmat en la categoria d’Edificació

L’edifici del nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha guanyat el premi Beyond Building Barcelona-Construmat. Ho ha fet en la categoria d’Edificació en una convocatòria que ha ampliat les candidatures respecte la passada edició, un total de 139. Juntament amb l’Hospital d’Olot, un altre dels premis destacats del Construmat, en la Categoria d’Enginyeria Civil i Urbanisme, ha estat el viaducte de l’AVE sobre el riu Ulla, entre A Corunya i Pontevedra.

L’edifici del nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, obra dels arquitectes Ramon Sanabria i Francesc Sandalinas i construït per l’empresa Sacyr ha guanyat el premi Beyond Building Barcelona- Construmat en la categoria d’Edificació. La construcció, de 27.551 metres quadrats està situat en un entorn forestal i es va plantejar com un edifici horitzontal esglaonat que s’adapta a la tipografia natural del terreny fent visible només una de les tres plantes.

L’obra del centre sanitari garrotxí podria fer-se amb un altre guardo en els propers dies. Concretament els premis Catalunya Construcció 2015, que s’entregaran el 9 de juny en la Nit de la Construcció. En aquests premis, l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa és finalista en dues de les quatre categories. En la categoria de direcció i gestió de l’execució de l’obra és finalista juntament amb 3 edificis més, entre ells la Biblioteca pública Carles Rahola de Girona. L’Hospital d’Olot també és finalista en la categoria de coordinació de seguretat i salut.

 

Notícies relacionades:
L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa disposa d’un nou equip per a proves funcionals digestives
L’Hospital d’Olot accentua el seu compromís amb el medi ambient amb cartelleria de cartró i paper decorats i la impressió amb tinta sense níquel
L’Hospital d’Olot, entre els centres hospitalaris més ben gestionats de Catalunya

x