El Museu dels Volcans d’Olot acull l’exposició ‘El Món de les Papallones’, que es pot visitar fins aquest diumenge

Aquesta setmana són els últims dies que es pot visitar l’exposició ‘El Món de les Papallones’ al Museu dels Volcans d’Olot. Aquesta és una mostra pensada per a tots els públics i que fins al moment ha rebut molt bona acollida a la ciutat.

De diferents mides, orígens, colors i hàbits. Fins més de 2.500 papallones de tot el món són les que, fins aquest diumenge 31 de maig, es poden veure al Museu dels Volcans d’Olot dins l’exposició ‘El Món de les Papallones’. La mostra, “exposa una veritat d’aquests insectes distribuïts en diferents vitrines” tal com explica Jordi Zapata, tècnic del Museu dels Volcans d’Olot que afegeix que “hi ha les que trobem a Catalunya dividides en diürnes i nocturnes i també hi ha altres vitrines amb papallones procedents de diversos llocs del planeta”.

L’Exposició, creada per Joan Condal, és el resultat de més de 25 d’estudi i cria de papallones. Es completa amb una mostra addicional d’aràcnids i altres insectes d’arreu del planeta. Des de que es va obrir a Olot ha tingut molt bona rebuda, sobretot perquè “està molt ben presentada i tractada”, i facilita que “en un espai molt reduït” es pugui veure una gran varietat de les papallones que tenim a Catalunya assegura Zapata.

L’Exposició és apta per a tots els públics i es pot visitar, fins diumenge, en l’horari habitual d’obertura del Museu dels Volcans d’Olot.

Deixa un comentari