La Diputació de Girona celebra el darrer ple ordinari de la legislatura

La Diputació de Girona va celebrar aquest dimarts el darrer ple ordinari amb la configuració actual, a falta d’un altre de pur tràmit, abans no entri la nova configuració sortida de les darreres eleccions. Amb aquesta sessió, l’ens supramunicipal deixa enrere quatre anys molt moguts, en què hi ha hagut dos presidents, i on s’hi ha visualitzat la ruptura interna del PSC, amb el pas de dos diputats al grup no adscrit. Tot i això, l’actual president de la Diputació, Joan Giraut, prefereix oblidar els mals moments que s’hi han viscut, i es mostra satisfet del seu mandat. Tot i que és difícil que passi, Giraut s’ha mostrat a disposició del partit si se li requereix tornar a la presidència.

 

Notícies relacionades:
El Tribunal Suprem confirma la sentència del TSJ sobre la paritat jurídica entre els usos de català i castellà a la Diputació
El ple de la Diputació de Girona aprova la seva participació a La Xarxa de Comunicació Local, una aposta per les televisions locals de proximitat gironines
La Diputació de Girona presenta 8 projectes executats a la demarcació dins el pla FEDER