La junta directiva del FC Barcelona està convençuda que Ada Colau permetrà el projecte de reforma del Camp Nou

El president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident, Jordi Cardoner, han estat aquest dimecres al vespre a la Garrotxa, concretament a la Vall de Bianya. Han participat a la trobada de penyes de Girona Sud que ha promogut la Penya Barcelonista d’Olot i Comarca. Cardoner ha respost sobre la incertesa que hi ha sobre el futur del projecte del nou Camp Nou, ara que Ada Colau serà la nova alcaldessa de la ciutat.

Els resultats de les eleccions municipals a Barcelona deixen un futur incert al projecte de reforma del Camp Nou que vol impulsar la directiva del Futbol Club Barcelona. Aquest és un dels temes que haurà de resoldre l’actual junta i, d’entrada, es mostren convençuts que no perilla. En declaracions a OLOT TELEVISIÓ el vicepresident de Barça, Jordi Cardoner, s’ha mostrat convençut que “el projecte del Barça és d’interès per la ciutat i que independentment dels canvis ens entendrem perfectament amb l’ajuntament perquè és un projecte que corrabora el fet que el Barça treballa i beneficia a la ciutat i la ciutat treballa i beneficia al Barça” i, per ell, és “una trobada natural”.

 

jordi cardoner

En la mateixa línia s’ha pronunciat el president de la Federació de Penyes de Girona Sud, Joaquim Vall-llosera, que, a més, ha fet una crida a participar activament amb les penyes i ha criticat aquells que hi tenen altres interessos. Vall-llosera ha defensat l’actual junta del Futbol Club Barcelona per haver sabut posar ordre en el dia a dia de les penyes. A l’acte, celebrat al restaurant Ca l’Enric de Bianya i promogut per la Penya Barcelonista d’Olot i Comarca, hi han assistit desenes de persones de la trentena de penyes que hi ha a la zona de Girona Sud de la demarcació. Cardoner i el president del club, Josep Maria Bartomeu, han presidit la trobada i han explicat el projecte ‘Soci, fem penya’, just al límit abans no comenci el període electoral a can Barça.