Més de 1.500 persones han visitat l’edició d’enguany de ‘Sant Joan les Flors’

L’edició d’aquest 2015 de Sant Joan les Flors va captar a més de 1.500 visitants, gràcies al seu centenar d’instal·lacions i muntatges florals i els cinquanta voluntaris participants. Aquest any, l’activitat complia 20 anys de vida, quan fa dues dècades l’Associació de Comerciants del municipi va organitzar un concurs floral.

Una altra de les dades que ens deixa el cap de setmana a Sant Joan les Fonts són les 800 persones que van assistir a la desfilada de moda de les alumnes de grau en confecció i patronatge de l’Institut la Garrotxa d’Olot, un èxit de participació segons el consistori municipal.

 

Notícies relacionades:
Les flors omplen de vida i primavera Sant Joan les Fonts en el mes amb més color de la població
Olot Televisió va viure el Sant Joan les Flors en directe amb el programa ‘1món.cat’
Una plantada d’herbes i flors als jardins del Monestir dona el tret de sortida al Sant Joan les Flors

x