Talen un avet de 15 metres d’alçada a la Plaça Clarà d’Olot

El servei de jardineria de l’Ajuntament d’Olot ha talat un avet de la Plaça Clarà. Ho van fer ahir al migdia com a mesura de prevenció ja que l’arbre, d’uns 15 metres d’alçada, s’havia assecat de manera sobtada, en qüestió de poques setmanes, i s’havia mort. Des del consistori olotí està analitzant restes de l’avet per determinar les causes de l’assecament, que de moment es desconeixen. Aquest és el tercer arbre que es tala des del mes de març a la Plaça Clarà, després que al mes de març caigués un exemplar de piceà comú i se’n tales un altre en circumstàncies diferents a les que, ara, han provocat la mort de l’avet.

 

Notícies relacionades:
L’Ajuntament d’Olot atribueix al vent i la pluja la caiguda de l’arbre de la Plaça Clarà, la setmana passada
El sistema de reg de la Plaça Clarà ha fet proliferar els fongs, responsables de la caiguda d’un arbre aquest dijous
El vent tomba un arbre de 18 metres de la plaça Clarà d’Olot sense causar ferits

Deixa un comentari