Dissabte comença el projecte Line Up per introduir joves músics al món professional

Aquest dissabte es donarà el tret de sortida a Line Up, un projecte impulsat per l’Institut de Cultura d’Olot, l’institut Municipal d’educació i joventut i El Gos de Sant Roc perquè grups musicals joves s’introdueixin en el món professional.

Sis grups musicals olotins tenen a partir d’aquest dissabte una oportunitat d’or per aprendre com introduir-se al món professional. L’Institut de Cultura, el d’Educació i l’Associació Gos de Sant Roc s’han associat per tirar endavant Line Up, un projecte teòric i pràctic que ensenyarà als joves músics garrotxins com és el complex àmbit de la música professional

En el projecte hi participaran Skerdats, The Monos and The Stereos, Previo MC, Sra Karme, Blackout i Semikorxeres. Al matí tindran una classe teòrica sobre qüestions contractuals, drets d’autor, contribucions a la SGAE i d’altres, i a la tarda es mouran a la sala Torín. Per tancar la jornada, The Monos and The Stereos, Sra Karme i Blackout actuaran allà, on hauran fet la part pràctica del taller a la tarda i on podran aplicar els coneixements adquirits durant tota la jornada.

 

x