El projecte Natrus del garrotxí Salvador Vergés és seleccionat finalista al premi Millor Iniciativa Empresarial

L’empresari garrotxí Salvador Vergés ha estat seleccionat finalista pel premi a Millor iniciativa empresarial dins de la Gala Premi Jove Empresari que organitza cada any l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya. El projecte de Vergés, Natrus, és una empresa d’elaboració de productes carnis 100% naturals amb un alt valor afegit i gran vinculació al territori on es produeixen, que en aquest cas és La Vall d’En Bas. Les hamburgueses que produeixen i comercialitzen en grans superfícies es diferencien de la resta per ser un producte natural sense additius a més de la carn picada, la sal i el pebre.

 

Notícies relacionades:
Obrir-se a la ciutat, el menjar de carrer i un concurs d’all i oli entre les novetats de la Fira Orígens 2014
La marca ‘Natrus’, de Bas Alimentària, segueix creixent i gaudeix d’una bona salut econòmica tot i la crisi

x