La consellera d’Educació Irene Rigau clourà les V Jornades d’Artteràpia, que es faran a terme els dies 5 i 6 de juny

Els dies 5 i 6 de juny es farà a Olot la 5a edició de les jornades d’Artteràpia en Salut, educació i comunitat. Es tracta d’unes jornades per donar a conèixer i experimentar en pròpia persona què és aquesta disciplina que permet expressar-se i comunicar-se a través de l’art amb efectes beneficiosos per qui la practica. Al llarg dels dos dies de jornades es faran diverses activitats formatives al voltant de l’Artteràpia a la Sala el Torin, que clouran amb la presència de la consellera d’Educació Irene Rigau. Aquesta és una activitat a la que ja s’hi han inscrit, gratuïtament, una 80 de persones però l’organització espera arribar al centenar per tal de facilitar que tothom qui té curiositat per descobrir aquesta disciplina pugui participar, tal com explica Alícia Expósito, presidenta de l’Assossicació Altrart d’Olot organitzadora de les jornades.

x